Göcsej Harci Túra 2015

  • ght_2015_01
  • ght_2015_02-1
  • ght_2015_03
  • ght_2015_04-1

GÖCSEJI HARCI TÚRA – Csácsi Arborétum

2015

 

Kis csapatunk a tavalyi harci túra után idén is részt vett a zalaegerszegi csácsi arborétum területén rendezett megmérettetésen. A csapatunkat 12. a-ból Becze Boglárka és Németh Dóra valamint a 12. b-ből Szabó Bence és Doszpoth Vince alkotta.

Csapatunk 2015. szeptember 15-én nagy izgalommal indult a csácsi arborétumba. Mikor megérkeztünk, örömmel kedvesen fogadtak minket. 9 órakor megkezdődött a verseny. A csapatok a kijelölt katonákkal az élükön a feladatok helyszínére mentek és megkezdték azokat teljesíteni. 14 feladat volt, csapatunk tagjai közül mindannyian remekeltünk valamelyik versenyszámban. Bence rekordot döntött a lézerlövészetben, Boglárka a repülő szimulációban jeleskedett, Vince a gránáthajításban mutatta meg tehetségét, Dóra érte el a legtöbb pontot a légpuskás lövészetben. A feladatokat sikeresen teljesítettük és kiálltuk az összes harci próbát, egyszer sem hunyászkodtunk meg. Vince szinte a bokáját törte ki, annyira igyekezett a gumiabroncs ugrálásnál, de utána még apait-anyait beleadva futotta le velünk a 2 km-es szakaszt.

Összességében nagyon jól sikerült a harci túra: 15 csapatból 12.-ek lettünk. A verseny után vívás bemutató és finom, magyaros ebéd is volt: gulyás. Sajnos a jövőben már nem lesz lehetőségünk indulni, mert ez az utolsó évünk az iskolánkban, de reméljük, az utódcsapat is ilyen maradandó élményben részesül, mint mi.

 

Németh Dóra
Becze Boglárka
12.A

Comments are closed.